esentation_image" style="background-image:url(images/img_about_us.png)">

Afla totul despre GoFund

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a deveni ecosistemul actiunilor sociale si de business indispensabil romanilor cu spirit civic si antreprenorial. Locul ideal in care sa se intalneasca oamenii de actiune, cu idei, initiative si dorinta de independenta financiara, formand cea mai activa si implicata social si economic comunitate din Romania.

 

 
 
 

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a pune la dispozitia comunitatii noastre un instrument online modern, fiabil si eficient de finantare, donatii si plasarea economiilor, comunicare -networking si informare cu privire la formarea si dezvoltarea spiritului civic si antreprenorial. Dorim sa valorizam cunoscuta deviza “Prin noi insine” prin noi valente nationale transformand-o in : “Bani romanesti, pentru afaceri si proiecte sociale romanesti”.

 
 

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru declarat este de a cultiva, incuraja si promova initiativa romaneasca, atat in plan social cat si in business, asigurandu-i informatie, expunere si mai ales finantare cat mai rapid, nebirocratic si cat mai ieftin, preponderent din donatii si finantari cu bani romanesti!

 

Valorile noastre

Suntem atasati de cateva valori fundamentale, care stau la baza tuturor actiunilor si activitatilor noastre si ne dorim sa atragem langa noi cat mai multi oameni care le impartasesc:
- Profesionalism;
- Spirit antreprenorial;
- Empatie;
- Solidaritate;
- Spirit de initiativa;
- Adaptabilitate;
- Dorinta de a invata;
- Altruism;
- Perseverenta;
- Respect;
- Recunostinta;
- Responsabilitate.
Nu intamplator sunt 12 valori, 12 criterii dupa care este bine sa te ghidezi in fiecare zi, in tot ceea ce intreprinzi, la care neaparat trebuie sa se adauge CREDINTA!

 

Mai multe despre noi?